Ute nu.

En bok av Thomas Eklöf och Nils Hallén. Få nya perspektiv och metoder på rekrytering och en inblick i hur framtiden kommer att se ut. Ta chansen och sätt dig och din organisation i förarsätet!

Ute nu.

En bok av Thomas Eklöf och Nils Hallén som ger dig nya perspektiv och metoder på rekrytering och en inblick i hur framtiden kommer att se ut.

Ta chansen och sätt dig och din organisation i förarsätet!

Hur kan du som chef attrahera nya medarbetare – och få talangerna att stanna kvar? Vad är egentligen employer branding? Vilken funktion fyller personligt brev, cv och personlighetstester i dagens arbetsliv?

Denna bok ger nya perspektiv på rekrytering. Författarna visar hur du kan utmana traditionella metoder genom att förbättra eller förkasta moment utifrån vad du faktiskt behöver ta reda på. Bland annat berättar de hur du på ett tillförlitligt sätt kan bedöma en kandidats framtida arbetsprestation och vad som gör en organisation attraktiv att arbeta för. De ger dig även en inblick i framtiden, där ny teknik och artificiell intelligens kommer att revolutionera rekryteringsprocessen. Sammantaget får du kunskap och konkreta verktyg som ger fler träffsäkra rekryteringar, oavsett om du är verksam i en ideell organisation eller i ett globalt företag.

Innovativ rekrytering riktar sig främst till dig som är rekryterande chef, men är även användbar för hr-personal och rekryteringskonsulter.


FÖRLAG: Natur & Kultur UTGIVEN: Augusti 2018 SIDOR: 230 ISBN: 9789127822764